Digitale fotografie

Gewerkt wordt met een full-frame camera met een sensor van 24,6 Megapixel die zorgt voor een indrukwekkend gedetailleerde beeldkwaliteit. Krachtige algoritmes zorgen voorafgaand aan de RAW dataconversie en tijdens de beeldverwerking voor ruisreductie, zodat de foto’s haarscherp gedetailleerd zijn met een minimum aan ruis. Voor kunst en studiofotografie werk ik met een 24/70mm of standaard 50mm objectief van de merk Zeiss.

De foto’s worden digitaal op en cd of dvd aangeleverd of met sky line of via mijn website verstuurd. (bestandsformaten: jpg, pds, tiff, png, raw)

 

Fotografie op locatie

fotograferen van interieurs, tentoonstellingen, architectuur reportages bouw- of kunstproject. De foto’s worden perspectivisch gecorrigeerd om vertekeningen te voorkomen. De SS300F is een nieuwe ontwikkeling van Falcon Eyes. Deze modellen hebben een compleet nieuw elektronisch circuit en een supersnelle oplaadtijd van 1.5 seconde. Ze zijn dus voor velerlei doeleinden geschikt, zoals voor studiofotografie, productfotografie, repro-ducties, en door het lichte gewicht ook geschikt voor het fotograferen op locatie.

 

Fotografie van producten

zoals sieraden, kunst - en gebruiksvoorwerpen, productfotografie voor afbeeldingen voor het Web of voor druk. Het gebruiken van een FotoCube maakt productfotografie makkelijk. Het voorwerp wordt in de lichttent gezet en belicht. De producten worden met een neutrale achtergrond gefoto-grafeerd. Er ontstaat een evenwichtige belichting van het product. Onnodige schaduwen en reflexen zijn uitgeschakeld.

 

Digitaliseren van foto - negatieven en dia’s.

De CanoScan 9950F is een flatbed scanner bereikt professionele beeldkwaliteit. Met een resolutie van 4.800 x 9.600 dpi wordt zelfs het subtielste detail vastgelegd en de 48-bits kleurdiepte garandeert een zeer nauwkeurige kleurreproductie. Scans van negatieven, en dia’s voor catalogie of ander drukwerk. Formaaten: kleinbeeld 280-135mm _ 4,5 x 6 _ 6 x 6 _ 6x7 _ 6 x 9 cm en 4x5inch.

© art mediator: amsterdam 2009